CV si date identificare

CV SI DATE IDENTIFICARE

Cristian Irimescu
Cristian Irimescu
Curriculum vitae
Informaţii personale  Irimescu Cristian P.F.A.
Adresă Romania, jud. Prahova, oras Baicoi, str. Independentei, nr. 194
Telefon 0728 125 247
E-mail c.irimescu@gmail.com
                            Registrul Comertului F29/501/02.04.2014      C.U.I. 33010540
 Domeniul ocupaţional Evaluator de risc la securitatea fizica inregistrat la Registrul National la pozitia 213 din data 10.04.2014
    Experienţa profesională2014 – in prezent Evaluator de risc la securitatea fizica in cadrul IRIMESCU CRISTIAN PFA
2012 – 2013 Manager de proiect. Compania G4S Security Solutions. Responsabil de realizarea si implementarea proiectelor de securitate pentru infrastructura critica.
2007 – 2012 Director vanzari. Compania Cason Romania. Responsabil pentru analizarea si proiectarea, vanzarea si  implementarea solutiilor integrate de siguranta si securitate, inclusiv a flotelor auto si a echipajelor de interventie tehnica ori de securiate.
 2006 – 2007                        2002 – 2006 

2001

Director General Executiv. Compania G4S Security Systems. Managementul companiei care presta servicii de analiza, proiectare, instalare si intretinere sisteme electronice de securitate. Managementul proiectelor complexe de securitate.Director General. Compania Group 4 Falck Valahia. Managementul activitatilor de paza, monitorizare si interventie, vanzare, marketing, relatii clienti, studiu solutii de securitate, proiecte complexe de securitate.Director tehnic. Compania SC Agentia Particulara de Securitate Valahia. Sarcina principala proiectarea si infiintarea Serviciului Tehnic, specific companiei de securitate privata.
 1997 – 2001 1976 – 1997 Director executiv. Compania Agentia Particulara de Securitate Valahia. Coordonarea intregii activitati de paza, proiectarea dispozitivelor de securitate potrivit legislatiei in vigoare, oferirea de solutii complexe de securitate.Lucrator in cadrul sistemelor de aparare nationala.
Educaţie şi formare
                      2006 Obtinerea certificatului de membru ARIS. Curs de evaluare de securitate.
2003 -2004 Obtinerea certificatului profesional in Management (cursurile: Management, Managementul relatiilor cu clientii si a calitatii, Managementul financiar si al informatiilor, Managementul resurselor umane). Cursurile au fost efectuate in cadrul CODECS, reprezentant in Romania a Open University.
2002 – 2007 19961972 – 1976 Cursuri de evaluari de securitate si proiectare solutii de securitate realizate in cadrul companiei multinationale G4S.Curs postuniversitar – Management in informaticaFacultatea de Matematica Sectia Informatica, Universitatea Bucuresti
Aptitudini şi competenţe personale
Limba maternă Romana
Limbi străine cunoscute
Autoevaluare Înţelegere Vorbire Scriere
Ascultare Citire Participare la conversaţie Discurs oral Exprimare scrisă
Engleza B2 B2 B2 B2 B1
Franceza B2 B2 B1 B2 A2
Competenţe şi aptitudini organizatorice Experienta in coordonarea activitatilor diferitelor colective, in ultimii 15 ani, special pe profil de securitate privata. Managementul activitatii unui efectiv de paza de peste 2000 persoane locate in toate judetele tarii si implementarii unor proiecte de dotare cu sisteme electronice de securitate la nivel national (benzinarii OMV, Petrom, sedii de banca etc..). Realizarea si mentinerea unor raporturi bune si foarte bune cu clientii si furnizorii companiilor de securitate, precum si cu institutiile statului abilitate sa coordoneze acest domeniu.
Competenţe şi aptitudini tehnice Cunoasterea echipamentelor care pot constitui sisteme electronice de securitate, modul lor de functionare, caracteristici tehnice, locul si rolul lor in cadrul sistemelor electronice de securitate. Stapanirea modului in care aceste sisteme completeaza si/sau inlocuiesc masuri de securitate realizate cu paza umana sau proceduri interne in obiective, destinate asigurarii pazei acestora.
Competenţe şi aptitudini de utilizare a calculatorului Profesia de baza: informatician. Printre cunostintele de specialitate: Word, Power Point, Excel, diferite softuri de cautare si transmitere date in retelele informatice.
Permis de conducere Categoria B din 1977

Diploma evaluator risc Cristian Irimescu